Hoe maak je een hypoallergeen huis

Allergie problemen

Huisstofmijten: Ze ontstaan ​​optisch bij warme temperaturen en met een luchtvochtigheid van meer dan 50% in objecten die stoffen bevatten zoals gestoffeerde meubels, matrassen, tapijten …

Schimmel: Omdat een ruimte een zeer hoge luchtvochtigheid heeft, groeit het gemakkelijk in stof, muren, isolatiematerialen, stoffen, hout …

Chemische dampen: sommige bouw- en meubelmaterialen geven formaldehydegas af (een chemische stof die veel wordt gebruikt als bactericide of conserveermiddel)

Gevarieerde allergenen: latex in handschoenen, ballonnen, diverse soorten sportartikelen.

Verbrandingsapparatuur: Onjuist gebruik van verwarming kan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Oplossingen voor de perfecte omgeving:

Verwarming, beter door straling zoals vloerverwarming, stralingskachel of gietijzeren kachel. Het is duidelijk dat in huizen waar geen uitgebreide hervorming gepland is, het het beste is om een ​​thermostaat te hebben waarmee je de kamertemperatuur gemakkelijk kunt manipuleren en die je kunt inschakelen op momenten dat de allergische persoon niet thuis is. Het is goed om te onthouden dat het allereerst is om het stof van het huis te verwijderen.

Plaats luchtbevochtigers in de kamers zodat ze niet te droog zijn. Een zeer vochtige en zeer droge omgeving is beide schadelijk, daarom is de gemakkelijkste en meest economische manier (die van uw leven) om een ​​tupper met water tot de helft, min of meer, te plaatsen en deze op een hoog meubel te laten staan ​​zodat het niet wordt gewaardeerd met het blote oog. Maar er zijn ook heel mooie luchtbevochtigers die deel kunnen uitmaken van de decoratie van het huis.

Ventilatie. Ventilatie van de woning voor een 100% gezonde leefomgeving is absoluut verplicht in een woning. In de zomer doen we het onbewust zodat de lucht door het hele huis stroomt en comfortabeler is, maar in de winter is het ook nodig.

Luchtverfrissers en kaarsen. Dit is het ergste voor mij. Ik denk dat geur essentieel is in het leven, op momenten en in huizen. De geur vervoert je naar tijden en plaatsen en ik denk dat een geur in de kindertijd erg belangrijk kan zijn. Maak u geen zorgen als u hetzelfde denkt.

Gordijnen Hoe vaak heb ik mensen horen zeggen dat je de gordijnen moet verwijderen en jaloezieën moet ophangen die schoner zijn. Er is een reden, maar ik zie geen probleem in het hebben van gordijnen, mooi, lang en die een prachtige visuele set in de ruimte creëren. Waar rekening mee moet worden gehouden, is dat ze gemakkelijk te verwijderen en te wassen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *