Wat te doen in Rusland

1- Bewonder het Rode Plein, Moskou.

Geen bezoek aan het grootste land ter wereld is compleet zonder een bezoek aan een van de beroemdste pleinen ter wereld. Het Rode Plein is echt enorm en imposant, en het is omgeven door interessante plaatsen vol geschiedenis van waaruit je ernaar kijkt.

2- Bezoek de Kerk van de Verlosser op het Bloed, Sint-Petersburg.

Natuurlijk mag u een bezoek aan een van de beroemdste steden van Rusland, Sint-Petersburg, en het bekendste icoon niet missen. De Kerk van de Verlosser op het Bloed lijkt op het eerste gezicht sterk op de Sint-Basiliuskathedraal, maar als je hem eenmaal begint te observeren, zul je je realiseren dat ze veel verschillen vertoont, zowel qua uiterlijk als qua binnenkant, waar ze nog steeds zijn. meer anders.

3- Ken het Baikalmeer, het grootste zoetwatermeer ter wereld, Irkoetsk.

Het Baikalmeer is het grootste zoetwaterreservaat ter wereld. In feite vormt het niets meer en niets minder dan 20% van ‘s werelds zoet water. Hoe gaat het met jou? Dit immense meer ligt vlakbij de stad Irkoetsk en is vanaf verschillende punten te bereiken of te herkennen. Olkhon is erg beroemd, ideaal om in de zomer heen te gaan en er een paar dagen op door te brengen, maar zonder minder tijd te hebben of in het koude seizoen te reizen, raden we aan om een ​​bus naar Lystvianka te nemen. Het bezoek kan overdag worden gedaan en het was een van de beste dingen die we in Rusland hebben gedaan.

4- Ken de hoofdstad van Siberië, Novosibirsk.

Novosibirsk is de hoofdstad van Siberië, in feite betekent de naam “Nieuw Siberië”. Het was geweldig om het in de winter te bezoeken, we hebben nog nooit zoveel sneeuw in ons leven gezien. Een van de meest aanbevolen bezoeken is de Alexander Nevsky-kerk, we hielden ook erg van Lenin-plein, waar het Lenin-monument staat.

5- Verdwaal in Suzdal, onderdeel van de “Gouden Ring”.

De stad Suzdal, met slechts 110.000 inwoners, is als een kleine stad die in de geschiedenis is achtergebleven. De smalle straatjes, de enorme kerken met prachtige koepels, de kleurrijke huizen, het kremlin en kleine kraampjes met typische producten, maken het een spectaculaire plek om een ​​andere kant van Rusland te ontdekken en te leren kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *