Bespaar op de maaltijden van uw reis

Een van de meest opwindende onderdelen van een reis is het uitproberen van nieuwe gerechten en lokaal voedsel. Door in restaurants te eten en naar coffeeshops te gaan, kunnen de reiskosten echter snel oplopen.

Als uit eten gaan een van de belangrijkste uitgaven is die u heeft en u een goedkope reis wilt, zijn er altijd alternatieven om op maaltijden te besparen.

Vermijd toeristische restaurants

Een manier om goedkoop de wereld rond te reizen, is door te eten zoals de lokale bevolking dat doet. Als je merkt dat ze zelden eten in de chicste restaurants in toeristische gebieden, dus dat hoeft ook niet.

Bovendien zijn de meest elegante restaurants niet altijd de beste plekken om de meest authentieke gerechten van de plek te proberen. Als je de meer traditionele smaken wilt leren kennen, zoek dan naar kleine en familierestaurants. Vermijd ook toeristische restaurants. Behalve dat ze vrij duur zijn, bieden ze meestal geen kwaliteitsvoedsel.

En als je naar een land reist waar eetkraampjes op straat populair zijn, is dit zeker de goedkoopste manier om te eten.

Koop op markten

Een van de gemakkelijkste manieren om te besparen op eten als je met een beperkt budget reist, is door te winkelen bij supermarkten voor een picknick.

In veel supermarkten verkopen ze koud bereide gerechten die overal gegeten kunnen worden. Het enige wat je dus hoeft te doen is een mooi park of een bankje te vinden waar je rustig kunt zitten en eten. We kopen wel eens spullen in de supermarkt en eten dan op de hotelkamer. Op deze manier besparen we geld en krijgen we gemoedsrust.

Als je met de trein of het vliegtuig gaat reizen, raad ik je aan om voor je naar boven gaat broodjes of snacks te kopen. Meestal is het eten aan boord vrij duur en niet bepaald van kwaliteit.

Boek een hotel inclusief maaltijden

Overweeg, afhankelijk van uw reisstijl, de optie om accommodatie te boeken inclusief ontbijt / diner. Zelfs goedkoop all-inclusive reizen is soms heel goed mogelijk.

Mijn advies om goedkoop te reizen is dat je bij het reserveren van je accommodatie rekening houdt met de prijs met en zonder maaltijden inbegrepen en met de waarde of het echt de moeite waard is of niet. Aan de andere kant zijn all-inclusive hotels meestal duur, maar als u op zoek bent naar een reis om te ontspannen en de verbinding te verbreken, is dit misschien de beste optie. Vergelijk natuurlijk altijd prijzen.

Zelf koken

Een van de beste manieren om van een goedkope reis te genieten, is door je eigen chef-kok te zijn. Zoek een accommodatie met eigen kookgelegenheid, winkel in de supermarkt en bereid uw eigen eten.

Sommige hostels hebben bijvoorbeeld een gedeelde keuken. Bij sommige kun je zelfs enkele ingrediƫnten gratis krijgen, omdat gasten dingen achterlaten. Als u met een zeer beperkt budget reist, is dit zonder twijfel een van de beste opties die u heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *