Dit zijn de vijf trucs die u moet volgen als u goedkoop wilt reizen

Van te voren boeken

Afhankelijk van hoe ver je gaat, zul je de vluchten min of meer van tevoren moeten kopen. Voor reizen die buiten het Europese vasteland vertrekken, is het raadzaam om de kaartjes zes maanden van tevoren te kopen. Als je het te laat doet, wordt het ticket schandalig duur, maar het is ook niet nodig om het voor deze periode te doen, omdat de routes in veel gevallen nog niet beschikbaar zijn.

Gebruik Google Flights

Google heeft een applicatie geïntegreerd in hetzelfde netwerk waarmee u onmiddellijk alle online beschikbare luchtvaart- en treinpagina’s kunt vergelijken om u de meest betaalbare prijzen te bieden. Bovendien kunt u met Google Flights de routes bijhouden die u interesseren en dagelijks zien hoe de prijzen zijn veranderd. Hierdoor kunnen we kopen wanneer ze het beste bij onze interesses passen.

Vind accommodatie

Bij het kiezen van een accommodatie is het erg belangrijk, als u geld wilt besparen, kijk dan hoeveel het kost om uit eten te gaan. Vind je het betaalbaar en wil je niet koken, dan is het zeker meer aan te raden om een ​​hotel of hostel te zoeken via applicaties zoals Booking of TripAdvisor.

Word een gids

Bereid uw reis van tevoren voor om tijd en geld te besparen. Lees wat u moet bezoeken, de prijzen en hun schema’s voordat u van huis gaat. Voor sommige bestemmingen bespaart u zeker geld of wachtrijen als u het ticket van tevoren neemt.

Doe mee met de gratis rondleidingen

Ze worden steeds populairder op bestemmingen over de hele wereld. Bijna altijd in het Engels, en soms zelfs in het Spaans, starten de gidsen die bij deze bedrijven werken gratis rondleidingen die worden ondersteund door tips van toeristen. Het beste is dat u aan het einde de prijs kunt betalen die het meest geschikt lijkt, afhankelijk van of u al dan niet genoten heeft van het bezoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *