Reis goedkoop met deze trucs

Lees meer over het wisselen van valuta

Lees meer over alle vergoedingen of commissies van de landen waar u naartoe reist. Hoe meer geld u uitgeeft of hoe langer uw reis duurt, hoe meer u aan commissies zult besteden. Over het algemeen is de luchthaven de duurste plaats om buitenlandse valuta te wisselen en de wisselkantoren van het land waar u naartoe reist, de plaatsen met de goedkoopste valuta. Er kan echter nog een groot verschil zijn tussen sommige ruilhuizen en andere, dus het is aan te raden om informatie te zoeken.

Blijf weg van de luchthaven

Wees voorzichtig met wat u koopt als u zich op een luchthaven bevindt. Luchthavens hebben de slechtste prijzen die u zult vinden. En niet alleen in eten en drinken, maar ook in kleding, souvenirs, bagage etc. Zoals we zojuist hebben besproken, is de luchthaven meestal de duurste plaats om geld te wisselen.

Slaap goedkoop of gratis

Niet elke nacht van de reis is nodig om in een extra groot bed te slapen met een matras van topkwaliteit, toch? We verdienen allemaal een heerlijke vakantie, maar je kunt de nachtrust afwisselen met andere opties.

Kies voor hostels

Als u liever een kamer voor uzelf of uw groep boekt op een meer gespecialiseerde plek, kies dan een hostel en geen hotel. Wat is een hostel? Het woord hostel of guesthouse is nauw synoniem met “hostel”, dus ze zijn praktisch hetzelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *