Versier je huis zonder geld uit te geven

Decoratie is essentieel voor onze stemming, aangezien een kleurrijke, vredige en comfortabele omgeving ons gelukkiger kan maken, terwijl een andere met weinig ruimte juist het tegenovergestelde doet. Vaak denken we erover om onze kamer op zeer uitgebreide manieren in te richten, maar we realiseren ons niet dat we in werkelijkheid niet veel nodig hebben om het ontwerp van onze ruimte te verfraaien. Met eenvoudige materialen is het gemakkelijk om ons huis er zo mooi uit te laten zien als we ons altijd hadden voorgesteld.

Het verfraaien van uw huis wordt een persoonlijk voordeel door het simpele feit dat u op een prachtige plek aankomt, maar het kan ook een heel spannend project zijn dat u met voldoening zal vervullen als u het eenmaal hebt voltooid. We presenteren u ideeën waarin u geen groot budget hoeft te investeren om uw huis in te richten en te vullen met leven.

-Uw huisnummer gezet met simpele spijkers, het geeft het een mooi tintje.

-U kunt de basis van uw bed maken met wat houten planken.

– Als je veel lego’s hebt opgeslagen, kun je ze aan een muur plakken en een decoratie maken die iedereen wil hebben.

-Bureau de achterste ruimte van uw trap om uw favoriete boeken te plaatsen.

– U kunt uw fruit of vers brood in emmers plaatsen die als planken dienen. U zult al uw gasten verrassen.

– Met slechts een frame en enkele metalen haken kunt u een perfecte sleutelhouder maken.

– Recycle je potten en een houten plank om een ​​plank met meerdere ruimtes te maken, je voorwerpen zullen met deze uitvinding niet door het hele huis verspreid worden.

Hoe maak je een hypoallergeen huis

Allergie problemen

Huisstofmijten: Ze ontstaan ​​optisch bij warme temperaturen en met een luchtvochtigheid van meer dan 50% in objecten die stoffen bevatten zoals gestoffeerde meubels, matrassen, tapijten …

Schimmel: Omdat een ruimte een zeer hoge luchtvochtigheid heeft, groeit het gemakkelijk in stof, muren, isolatiematerialen, stoffen, hout …

Chemische dampen: sommige bouw- en meubelmaterialen geven formaldehydegas af (een chemische stof die veel wordt gebruikt als bactericide of conserveermiddel)

Gevarieerde allergenen: latex in handschoenen, ballonnen, diverse soorten sportartikelen.

Verbrandingsapparatuur: Onjuist gebruik van verwarming kan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Oplossingen voor de perfecte omgeving:

Verwarming, beter door straling zoals vloerverwarming, stralingskachel of gietijzeren kachel. Het is duidelijk dat in huizen waar geen uitgebreide hervorming gepland is, het het beste is om een ​​thermostaat te hebben waarmee je de kamertemperatuur gemakkelijk kunt manipuleren en die je kunt inschakelen op momenten dat de allergische persoon niet thuis is. Het is goed om te onthouden dat het allereerst is om het stof van het huis te verwijderen.

Plaats luchtbevochtigers in de kamers zodat ze niet te droog zijn. Een zeer vochtige en zeer droge omgeving is beide schadelijk, daarom is de gemakkelijkste en meest economische manier (die van uw leven) om een ​​tupper met water tot de helft, min of meer, te plaatsen en deze op een hoog meubel te laten staan ​​zodat het niet wordt gewaardeerd met het blote oog. Maar er zijn ook heel mooie luchtbevochtigers die deel kunnen uitmaken van de decoratie van het huis.

Ventilatie. Ventilatie van de woning voor een 100% gezonde leefomgeving is absoluut verplicht in een woning. In de zomer doen we het onbewust zodat de lucht door het hele huis stroomt en comfortabeler is, maar in de winter is het ook nodig.

Luchtverfrissers en kaarsen. Dit is het ergste voor mij. Ik denk dat geur essentieel is in het leven, op momenten en in huizen. De geur vervoert je naar tijden en plaatsen en ik denk dat een geur in de kindertijd erg belangrijk kan zijn. Maak u geen zorgen als u hetzelfde denkt.

Gordijnen Hoe vaak heb ik mensen horen zeggen dat je de gordijnen moet verwijderen en jaloezieën moet ophangen die schoner zijn. Er is een reden, maar ik zie geen probleem in het hebben van gordijnen, mooi, lang en die een prachtige visuele set in de ruimte creëren. Waar rekening mee moet worden gehouden, is dat ze gemakkelijk te verwijderen en te wassen zijn.

Voorzie een ruimte in overeenstemming met de grootte

Hoe grote ruimtes uitrusten?

Met grote ruimtes is de grootste uitdaging om het eenvoudig, warm en gastvrij te maken. Met lange vloeren en muren, zoals muren met grote ramen, zullen we ons gemakkelijk geïsoleerd en ongemakkelijk voelen, iets dat ontwerpers logischerwijs altijd proberen te vermijden. Een beetje groen kan een lange weg gaan. Probeer enkele planten te plaatsen die opgaan in natuurlijk licht om de zoetheid die de natuur biedt, weer te geven. Creëer waar mogelijk concrete contrasten tussen warme kleuren. Witte muren en houten vloeren zijn een geweldige combinatie. Door gebruik te maken van karakteristieke details zoals friezen op de muren en deze in twee tinten te schilderen, creëer je het gevoel van lagere plafonds, op deze manier is de hele ruimte uitnodigender. U kunt ook boekenkasten, kussens of tafels toevoegen als randen om kleinere, beter beheersbare ruimtes te creëren.

Hoe kleine ruimtes uitrusten?

Kleine ruimtes moeten zo ruim mogelijk aanvoelen, dus kies voor lichte tinten en maak ze niet vol met accessoires en ornamenten. Concentreer u op de meest essentiële items, of het nu het bed, de bank of de tafel is, en zorg ervoor dat er vrije ruimte is om overal te bewegen. Met een goede combinatie van lichte tinten en natuurlijk licht kan elke ruimte gezellig zijn en het gevoel van ruimtelijkheid geven. Het wordt aanbevolen om enkele klapstoelen of -tafels te hebben in plaats van dat ze deel uitmaken van de permanente inrichting. Wanneer u meer ruimte nodig heeft voor uw gasten zijn ze eenvoudig en snel in te zetten, maar zijn ze niet dagelijks nodig en nemen ze opgevouwen dus geen ruimte in.

Versier je huis met deze trucs

De lengte van het gordijn

We vinden het allemaal prettig dat de gordijnen op de grond rusten, daarom voegen we altijd ongeveer 10 cm extra lengte toe. En een trucje: als je bang bent dat de stof na de eerste wasbeurt gaat krimpen, voeg dan 5 cm extra toe aan de lengte “voor het geval dat”.

Ramen die groeien

Om de ramen groter te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn, plaatst u de gordijnroede gewoon zo dicht mogelijk bij het plafond en niet precies waar de kozijnen eindigen. Je geeft de kamer niet alleen meer hoogte, maar hij oogt ook ruimer!

Speel met spiegels

Ze zijn een must in een huis. Hangend, op een meubelstuk of zelfs rustend op de vloer. In het laatste geval zal de spiegel, die enigszins schuin staat, een deel van het plafond reflecteren en zal de ruimte breder zijn. Het is een goede truc voor een achterwand in een gang, hal of inloopkast.

Een intiem en persoonlijk huis

Zo zijn huizen: geleefd, persoonlijk, gezellig, met handgemaakte details … Een teruggevonden meubelstuk, een compositie van foto’s, herinneringen aan uitstapjes of familie-uitjes … Je huis is je toevluchtsoord en je moet je helemaal op je gemak voelen in haar. Wees niet bang om jezelf uit te drukken door middel van decoratie.

De kracht van kaarsen

Ze kunnen niet afwezig zijn in een huis. Ze creëren niet alleen een meer gastvrije en intieme sfeer, maar ze markeren ook gebieden die onopgemerkt bleven. Als je ze met aroma kiest, parfumeer je ook het huis. Een heel decoratieve truc is om lantaarns met kaarsen langs de gang te plaatsen – elke meter een – en ze ‘s middags aan te steken. Je zult zien hoe de ruimte wordt getransformeerd.